Transfer - sport

Prijava

Vi ste (Igrač, Klub, Savez, Tvrtka)
Uslovi korišćenja portala www.transfer-sport.com

Ovaj tekst opisuje uslove korišćenja portala www.transfer-sport.com i sve sadržaje i servise koji se na njemu nalaze. Uslovi korišćenja se utvrđuju radi zaštite korisnika portala transfer-sport.com i ostalih korisnika interneta od neugodnih, uznemiravajućih, ometajućih i nezakonitih aktivnosti. Uslovi korišćenja dostupni su na adresi www.transfer-sport.com Smatra se da su korisnici portala, pre početka korišćenja istog, pročitali uslove korišćenja i da su saglasni sa njima. Ukoliko niste saglasni sa uslovima korišćenja, molimo da prestanete da koristite ovu stranicu.

Uslovi korišćenja su na snazi za vreme korišćenja portala www.transfer-sport.com

Transfer-sport.com nije odgovoran za virtuelne i/ili fizičke kontakte koje sa korisnikom stranice ostvare drugi korisnici. Transfer-sport.com nije odgovoran za aktivnosti nastale kao posledica kontakata na www.transfer-sport.com
Kao korisnik portala, prihvatate mogućnost da na stranici mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim verskim, moralnim i drugim načelima i uverenjima.

Kao korisnik stranice odgovorni ste za zaštitu svoje privatnosti kroz materijale koje objavljujete na www.transfer-sport.com i kroz kontakte koje ostvarite posredstvom transfer-sport.com

Sadržaji koje objavljuju korisnici portala

Kao korisnik portala, obavezujete se da ćete na stranici objavljivati isključivo materijale koji ne krše postojeće međunarodne zakonske propise. To znači da ste odgovorni ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava.
Izmedju ostalog, saglasni ste da, kao korisnik stranice transfer-sport.com nećete:

1. Objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje
2. Objavljivati i/ili slati vulgarne, uvredljive, preteće, pedofilske, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje, tekst i/ili slikovni materijal
3. Objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale drugim korisnicima
4. Objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatke nekog fizičkog ili pravnog lica
5. Lažno se predstavljati (u ime drugog fizičkog ili pravnog lica)
6. Objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće međunarodne zakone
7. Objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećem licu
8. Neovlašćeno koristiti tuđe korisničko ime

Administratori portala imaju pravo da izbrišu svaki sadržaj objavljen na stranici, bez najave i objašnjenja.
Administratori portala transfer-sport.com se ne obavezuju da će uređivati, brisati i/ili na drugi način učiniti nedostupnim sadržaj portala koji ne odgovara uslovima korišćenja

Transfer-sport.com i administratori ne daju garanciju da će stranica funkcionisati u bilo koje vreme i sa bilo kog računara. Takođe, transfer-sport.com nije odgovoran za direktne ili indirektne štete nastale kao posledica greške u radu stranice. Transfer-sport.com zadržava pravo da putem svojih stranica prikuplja, beleži i čuva sve materijale koje korisnici kreiraju na stranicama www.transfer-sport.com Transfer-sport.com se obavezuje da na taj način prikupljene lične podatke neće ustupati, prodavati ili na bilo koji drugi način dati na korišćenje i uvid trećim licima.

Uslovi korišćenja podložni su promeni bez prethodne najave.


Prihvaćam uslove korištenja


Cenik prijave

  • 3 meseca
    3 €
  • 6 meseci
    5 €
  • 12 meseci
    10 €
Poštovani gospodine/gospođo,

Vaš besplatna registracija i promocija istiće 31.12.2014.

Kako bi vaš profil bio vidljiv na web stranici www.transfer-sport.com molimo izvršite uplatu 31.12.2014. (http://www.transfer-sport.com/register).
Trenutni cjenik:

1. 3 meseci članstva - 3 eura
2. 6 meseci članstva - 5 eura
3. 12 meseci članstva - 10 eura

Plaćanje treba na IBAN: HR68 2500 0091 1013 6981 6, SWIFT adresa / BIC Hypo-Alpe-Adria-Bank dd Zagreb: HAABHR22, Aurea Grupa doo, Tomislava Ivcica 7c, 23000 Zadar, Hrvatska.

Važno: Prilikom uplate obveznik označava ona/on da pokriva sve troškove u suprotnom. Vaša registracija neće biti valjana.

Srdačan pozdrav,

Transfer Sport

www.transfer-sport.com